Varen in de biesbosch drimmelen. Biesboschcentrum Drimmelen 2019-01-13

Varen in de biesbosch drimmelen Rating: 7,1/10 179 reviews

Drima

varen in de biesbosch drimmelen

Huur een boot bij De Biesbosch In en ontdek het bijzondere natuurgebied met al zijn kreken, sloten en stromen. Met onze online botenverhuur in de Biesbosch was het boeken van een bootje nog nooit zo eenvoudig! Neem contact met ons op. Deze boot heeft ruim genoeg voor 5 volwassenen. Boek en geniet nu ook van deze Biesbosch aanbieding voor een wel hele mooie prijs. Dit alles zonder Bootje huren in de Biesbosch? Boot huren in De Biesbosch Zoals gezegd, je kunt prachtig varen in De Biesbosch.

Next

Jachthaven Biesbosch

varen in de biesbosch drimmelen

Beleef ook dit heerlijke dagje uit! Uw vaartocht kunt u ook combineren met een excursie, bekijk daarvoor onze of neem met ons op via 0162 68 26 09. Kleinere, maar niet minder fraaie soorten die hier leven zijn de ijsvogel, de lepelaar, de nachtegaal, de blauwborst, de grote zilverreiger en nog veel meer. Verwilderde wilgenbossen, waterbekkens, grienden, modderige strandjes, zompige stukjes gras- of rietland, dijken met populieren, eilandjes en een uitgestrekte wirwar van kronkelende kreken en kreekjes… dit alles maakt De Biesbosch tot een paradijs om te varen. Daarnaast is je op onze boten! Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant. Hier kunt u boodschappen halen, fietstochtjes maken en heerlijk eten in de vele aan het water. Daarnaast kun je er vele vogelsoorten spotten.

Next

Sloep huren voor 5 personen in de Biesbosch, Drimmelen

varen in de biesbosch drimmelen

Izi Travel heeft met audio-tours van de Biesbosch, ook voor op de boot!. Wij maken graag een afspraak zodat we u een evenement op maat kunnen aanbieden. Dat is wat je ervaart als je in een fluisterboot door de Biesbosch vaart. De Biesbosch is een van de waterrijkste natuurgebieden van heel Nederland. De prachtige vaarroutes door de kreken en stromen van de Biesbosch, de leuke strandjes en recreatiegebieden, waaronder de Aakvlaai bij Hank en natuurlijk de makkelijk bestuurbare boten maken een dag varen in de Biesbosch een leuk dagje uit. U kunt diverse rondvaarten en dagtochten direct.

Next

Sloep huren voor 5 personen in de Biesbosch, Drimmelen

varen in de biesbosch drimmelen

Je ziet gegarandeerd de mooiste stukken natuur die het natuurgebied te bieden heeft! Bekijk de beschikbaarheid van de Blokhutboten op www. Ook werden zeventig Duitsers krijgsgevangen gehouden in De Biesbosch. In De Biesbosch mag je op een boot maximaal 3 nachten overnachten op dezelfde plek. De Biesbosch is prachtig om te varen. Uw eigen sloepje huren geeft vrijheid. Voor een veelzijdige weekendje in de natuur is deze 3-daagse Biesbosch aanbieding absoluut een aanrader. Super groepsuitje door Nationaal Park de Biesbosch.

Next

Sloepverhuur, bootverhuur Drimmelen en Biesbosch

varen in de biesbosch drimmelen

Een van die plaatsen is op het eiland Deeneplaat, waar je vanaf een van de insteekhaventjes over lage dijkjes naar een bewaard gebleven griendwerkershut kunt lopen. Bekijk de mogelijkheden op www. Of dat je met grotere boten niet in de kreken mag varen. Vanuit iedere entree zijn andere activiteiten te doen. Vaar langs de wilgenbossen en groene oevers en door kronkelende kreekjes of rivieren met een roeiboot, kano of fluisterboot.

Next

sloep huren biesbosch sloepverhuur biesbosch sloep huren drimmelen sloepverhuur drimmelen

varen in de biesbosch drimmelen

Uiteraard krijgt u uitleg over de betreffende sloep en de aanwezige apparatuur. Online botenverhuur in de Biesbosch Heerlijk uitwaaien op een boot en genieten van het mooie uitzicht in de Biesbosch. Bekijk voor de tochten die op dit moment zijn ingepland en kom varen in de Biesbosch! Zo kunt u onbezorgd aan uw vaaravontuur in de Biesbosch beginnen. Achterop de boot zit een buitenboordmotor die eenvoudig te bedienen is. Dankzij de ontoegankelijkheid was het gebied een ideale schuilplaats voor onderduikers.

Next

Trip Dagtocht naar Rotterdam

varen in de biesbosch drimmelen

Dit Vriendinnenarrangement is met een lekkere high tea, gebruik sauna en feel happy moment en nachtje weg. We vertellen u graag meer over de flora en fauna, de leukste restaurantjes, het ontstaan van het gebied en allerlei andere handige en leuke weetjes. De Duitsers kwamen er niet graag en hun diepstekende boten verloren elke achtervolging. Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Op een aantal plekken mag je maximaal drie uur aanleggen, bijvoorbeeld voor een picknick of wandeling.


Next

Direct boeken

varen in de biesbosch drimmelen

Al meer dan 50 jaar organiseert Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw de mooiste rondvaarten door de Biesbosch. Zilvermeeuw Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw vertrekt vanuit Drimmelen en biedt u de mogelijkheid om te varen door Nationaal park de Biesbosch, naar Dordrecht of naar Rotterdam. Vergeet niet te reserveren Bij lekker weer trekken veel mensen de Biesbosch in. Voor wie De Biesbosch vanaf het water wil verkennen maar geen eigen boot heeft, is er een bijzondere overnachtingsmogelijkheid. Op de meeste plaatsen geldt echter dat uw hond aangelijnd dient te zijn. De lachspieren worden hiermee zeker getraind! De banken in de kajuit zijn met kussens bekleed. Je kunt ook opstappen op een en je door een schipper door de prachtige natuur laten varen.

Next

Sloep huren voor 5 personen in de Biesbosch, Drimmelen

varen in de biesbosch drimmelen

Neem voor de mogelijkheden om deze boten te huren met ons op. Wij hebben vaarroutes in de Biesbosch voor u uitgestippeld. De Canadese kano's bieden voldoende ruimte voor al uw kampeer spullen. Op zoek naar een leuk dagje uit? De Biesbosch is ook toegankelijk voor uw trouwe viervoeter. De Zeeuwse Delta ontdekt u zelfs heel voordelig via ons lidmaatschap van de. Tijdens mooi weer kunt u van de zon genieten op het ruime achterdek van onze fluisterboot. U wilt toch ook bij het winnende team van uw bedrijf horen? Met vriendelijke groet, Marc-Jan en Brenda Witte www.

Next

Sloepverhuur, bootverhuur Drimmelen en Biesbosch

varen in de biesbosch drimmelen

Bekijk dan onze en neem met ons op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus. De buiten banken zijn van hout. Nadere informatie over deze cookies kunt u vinden in onze. Voor een reservering of voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via. De strijd binnen uw groep barst los tijdens de unieke Sloepenchallenge. De boten geven zowel de ervaren kapitein als de onervaren kapitein de mogelijkheid om een dag te genieten op het water.


Next