Hvilken smølf er du. Ni ting du (måske) ikke vidste om smølferne 2019-02-10

Hvilken smølf er du Rating: 5,7/10 1742 reviews

Test deg selv: Hvilken agent er du?

hvilken smølf er du

Hvad er det du kan som ikke kan undværes derude i arbejdslivet? Hvad hedder de små plastikrør, der sidder for enden af et snørebånd? Hvilken farve har kaffebønner, før de bliver malet? Måske du kan mærke det fysisk, at du skal ned i tempo og give slip på formålet. Smølfer med blomster, champagne og medaljer,« siger Dorte Ostenfeld og peger op på en reol, hvor af et udvalg af — afgjort — festligt udseende smølfer paraderer. Du kunne godt tænke dig, at din kæreste er sammen med dig, mens du gør det, som du nu gør. Du har brug for, at din kæreste ved, at du er meget dyb og emotionel, selvom du måske virker lidt overfladisk i din charme. Livets store spørgsmål Hvordan kan man vide, om lyset i køleskabet slukker, når man lukker lågen? Så på den måde kan man sige, at vi abonnerer på en forståelse af smølferne præ tokøns-systemet, hvor der altså ikke skelnes mellem han- og hunkøn. Du går hele tiden og tjatter lidt til din partner. Hvis der er skinke i skinkesalat og kylling i kyllingesalat, hvad er der så i russisk salat og i sommersalat? Prøv at finde ud af, hvad der kan gøre dig selv glad.

Next

Test dig selv: Hvilken type projektleder er du?

hvilken smølf er du

Du vil helst have en partner, du har det godt med, hvor der ikke er for meget bøvl. Det er i samspillet, at organisationen. Hvordan kan det være at der aldrig er optaget når man ringer forkert? Måske kan han ikke lave mad, måske kunne han godt være mere interesseret i at danse, være mere kunstnerisk, interessere sig for italienske film, tale mere om, hvad der rører sig indeni … Du vil have en tendens til at give din kæreste en følelse af, at han aldrig kan møde dig på den rigtige måde eller forstå dit indre univers på den helt rigtige måde, og din frustration vil med tiden gøre det vanskelige for kæresten at fastholde nysgerrigheden på kærligheden. Smølfefakta 6: Smølf og smølfine i bøn koster kassen To af de mest sjældne Schleich-smølfer blev lanceret op til julen i 1982. Kan man tage noget imod kleptomani? Det er ofte folk af Enneagram type 1, der kan relatere sig til dette kærlighedskrav. Brummer brumbasser fordi de ikke kan teksten? Nogle af dem er måske for abstrakte til, at der kan findes en forklaring. »Og siden vi indførte gaven i april har samtlige 23 speicaleafleverende også været glade smølfemodtagere og kun udtrykt sig positivt om tiltaget,« siger hun.


Next

Mest for sjov

hvilken smølf er du

Hvad kunne du godt tænke dig? Der skal ikke prikkes for meget til dig, ellers vil du hellere trække dig og finde andre mere positive eller energifyldte steder eller møder at deltage i. Ledere i organisationer bør derfor have et overblik over, hvorvidt de har alle fire typer medarbejdere ansat — eller i hvert fald være bevidst om, hvilke udviklingsmuligheder, de går glip af, hvis de mangler dem. Øv det med at være fintfølende, passe på og værne om. Hvorfor hedder det myldretid, når alle bilerne kører langsomt? Hvad gør man, hvis man ser et udrydningstruet dyr spise en giftig, udrydningstruet plante? Han skabte hende af et drys koketteri, en håndfuld fordomme, tre krokodilletårer, en kyllingehjerne, et lille stykke giftig tunge, en karat rævestreger, en håndfuld vrede, et stykke blændværk, en skæppe grådighed, et par dråber uærlighed, lidt tankeløshed, et fingerbølfuld hovmod, en pint misundelse, en kopfuld sentimentalitet samt lige dele tåbelighed og snedighed. Hvad kalder man en kaffepause på en te-fabrik? Den magiske kombination Magien sker dog først, når alle de fire typer er til stede og samarbejder i den samme organisation. Du finder hurtigt på løsninger og rykker.

Next

Test dig selv: Hvilken hund er du?

hvilken smølf er du

Vi vil i det følgende se nærmere på dette — og gøre dig klogere på, hvilken type projektleder du selv er. « »Tanken om at give de studerende en ekstra erkendtlighed på den store specialeafleveringsdag er virkelig dybt sympatisk og kærkommen, og smølfen virker måske sød og harmløs. Hvorfor er der kun ét monopoltilsyn? Kan man brække benet i en håndevending? Hvor bred er en snæver vending? Tip: Giv dig selv ubetinget kærlighed og begynd at holde af sig selv og være lidt mere nådig og blid overfor sig selv. Type 5: Min partner skal være mit vidne Du er indsigtsfuld, nysgerrig og anderledes. Det leder fokus hen på, om der overhovedet er tilknyttet et svar til alle livets spørgsmål. Er dyre-shampoo testet på mennesker? Her får man en underskrift, et specialebolsje og måske ligefrem et administrativt smil. »Nej, man vælger selv, hvilken smølf man vil have.


Next

TEST DEG SELV: Hvilken sjakkbrikke er du?

hvilken smølf er du

Tip: Prøv alle de ting af, du længes efter, din kæreste skal gøre. Ellers vil du overveje at gå fra kæresten. Og vi har hverken Gammelsmølf eller Dovensmølf i udvalget. Skader det evigheden at slå tiden ihjel? Man siger, at hunden er menneskets bedsteven. Du har brug for en kæreste, der kan favne og rumme den, du er. Hvorfor staves palindrom ikke ens forfra og bagfra? Enneagrammets hensigt er dog ikke at putte os i kasser, men i stedet at hjælpe og støtte fremadrettet.

Next

Mest for sjov

hvilken smølf er du

Kan en mand med tyk mave have tynd mave? Hvad med at hav en fed samtale eller at være sammen med kæresten i stedet for først at fjerne nullermændene under sengen eller rense dine tænder med tandtråd? Ledere leder efter typer som dem selv Med andre ord er den den største ulempe for danske organisationer, set med vores briller, at de forskellige projektledere søger hen til organisationer, hvor der primært er andre af deres egen slags. Hvis du kører med lysets hastighed, hvad sker der så, når du tænder forlygterne? Det er ofte folk af Enneagram type 2, der kan relatere sig til dette kærlighedskrav. Det er ofte folk af Enneagram type 7, der kan relatere sig til dette kærlighedskrav. Når politiet arresterer en stum, fortæller de så vedkommende, at han har ret til ikke at udtale sig? Hvor mange minutter varer et boligkvarter? Type 9: Min partner skal ikke stille krav eller ønske store forandringer Du er rolig, stabil, mild og urokkelig. Det behøver ikke at blive koblet mere på. Hverdagens spørgsmål Er man et nul hvis man kommer før nummer 1? Hvor bliver det hvide af når sneen smelter? Hvis du er træt og smadret, så forventer du, at vedkommende ved, hvad der skal gøres, for at du har det godt.

Next

Test deg selv: Hvilken agent er du?

hvilken smølf er du

»Vi ville som sagt gerne gøre noget mere for dem, der afleverer. Alle typer har særlige egenskaber, styrker, svagheder og udfordringer, men der er ikke typer, der er bedre end andre. Hvis man lider af flyskræk er man så lettet når man er landet? Du er en bulderbasse, der har masser af energi, virker dominerende og taler i bydeform. Men hvilken af de seje modeller minder du mest om? Du behøver ikke få ændret navn igen, få foretaget en tarmskyldning eller begynde til tango for at føle dig i live og elsket. Hvis man forsøger at bevise Murphys lov, vil det så gå galt? Ville Jesus blive våd, hvis han snublede, mens han gik på vandet? Du er optimisten og evig glad og fuld af spas. Hvis hovedbunden er bunden af hovedet, hvad er der så under hovedbunden? Hvorfor er alfabetet i lige præcis den rækkefølge? Hvorfor steriliserer de nålen, inden en dødsdømt får sin sprøjte? Du kan eksempelvis sagtens være en profet af natur, selvom du hovedsageligt bliver pålagt eksekverende projektopgaver. Ville det ikke være nemmere at ansætte nogle højere dansere? Sidstnævnte er der mange af - så mange at vi aldrig vil kunne svare på dem alle.

Next

Hvilken kærlighedstype er du? Find dig selv i enneagrammet

hvilken smølf er du

Hvorfor er en pegefinger præcis samme størrelse som et næsebor? Hvis svømning er så sundt, hvorfor ser hvaler så ud, som de gør? Tager man på, hvis man jogger baglæns? Det kan også være, der er flere, du matcher — vi har alle typerne i os. Hvorfor sidder limen ikke fast på indersiden af tuben? Strør man sne i ørkenen for at få et bedre vejgreb? Du ser ofte nye muligheder, og ønsker ikke at gøre det samme to gange. Hvordan finder man ud af, hvis et ord i ordbogen er stavet forkert? Smølfefakta 2: Smølferne hed oprindeligt Snøvserne Da det første tegneseriealbum med Smølferne udkom på dansk i 1972 var titlen Truslen fra Sortsnøvserne. Hvis man spilder tiden, hvordan fejer man den så op? Der er ikke så få studerende på det Humanistiske Fakultet — hvis majoritet af studerende desuden er kvinder — der er interesserede i kønsteori. Harr får hovudrolla Torbjørn Harr skal spela hovudrolla i filmen Tunnelen, som torsdag startar filminga i Vik. Men hvorfor en smølf, Dorte? Det er ofte folk af enneagram type 9, der kan relatere sig til dette kærlighedskrav.

Next