Erotske price silovanje. Silovana u stanu 2019-01-14

Erotske price silovanje Rating: 5,5/10 1041 reviews

Incest i silovanje

erotske price silovanje

Vec par godina me naprosto progone razni snovi i mastarije. Zagrabio sam masne kreme rukom i krenuo da joj mažem čmar. Otimala sam se, šutirala ga i grebala. Gutala je sve ostatke sa njega. Ovoga puta nisu bili uopste bucni, nisu privlacili paznju cak sta vise bili su veoma tihi, kao da su se dogovarali nesto, kao da su se spremali da urade nesto, dobila sam neki los predosecaj u tim trenucima ubrzala hod i ubrzo dosla do zgrade.

Next

Ispovest devojke koja je tri puta preživela silovanje

erotske price silovanje

Vrisci su bili taman dovoljno prigušeni da se ne čuje van stana. Momka na meni je to uzbudilo i napunio me je. Jak orgazam ju je pogodio i mišicima picke je pocela da steže moj kurac. Poslušavši savet prave prijateljice učinila sam svoje delo na svoj način. Pusila sam njegov prljavi i smrdljivi kurac i molila se bogu u sebi da ovom kosmaru dodje kraj. Uglavio se medju moje noge kleknuvsi i nisaneci moju pickicu dignutim kurcom. U toku noci su obrnuli jos par krugova.

Next

Erotske price: Htela sam sex a dobila silovanje i batine

erotske price silovanje

Čim me je odvela hitna. Poceli su da se skidaju, a ja sam cekala. Zabolelo me je i prijalo istovremeno. Punio sam sekinu picku koja se i dalje grcila. Počeli su da se skidaju, a ja sam čekala.


Next

Željno silovanje

erotske price silovanje

Posle sam u stanu svrsila par puta samo razmisljajuci o tome sta mi se upravo dogodilo. Ne obaziruci se na njeno negodovanje poceo sam naglo da ulazim. Ogromna guzica sa malo celulita me je samo dodatno palila. Sve je bilo kurvinjski cipkasto. Oni koji su bili manji su bili definitivno iznad proseka a veci su mi odmah ulili strah u kosti. Oči su joj iskočile, krenula je da se koprca, ali nije mogla da mi pobegne. Nisam imala hrabrosti da ih priznam ni samoj sebi.

Next

Incest i silovanje

erotske price silovanje

I mislim u sebi sreca da ovi seljaci ne jebu u guzu inace bih jos vise nastradala. Posle par minuta jedan od njih je krenuo da mi neprestano cacka oko guze. Ubrzo kad je pao mrak došao je i on i ni 5 ni 6 već me je uzeo za glavu i prislonio ju na svoju debelu kitu da mu ga pušim. Za tren je bio pocepan i moj grudnjak. Poslednjih par godina sam već nebrojeno puta našao voljne devojčice preko fejsbuka ili drugih socialnih mreža. Ja sam se nekako dovukla do babine kuce.

Next

Erotske priče, maštanja, perverzije...: Silovanje u Hjustonu

erotske price silovanje

Tata radi dva posla pa je zaista retko kuci. Znala sam da su mu neki zemljaci u Beogradu u vojsci. Rukama ti milujem i hvatam grudi,najpre nezno a onda nemam kontrole pa ih stiskam i uvrcem bradavice,kako su mekane i nezne svilenkaste…. Opet mi je malo prokrvarila al nije bilo vode samo sam je obrisala. Zelis zesce i ocekujes od mene da budem grublji da osetis i bol,bol od koje se zestoko svrsava ali posto ja oklevam moras mi ti dati smernicu….

Next

Silovana sam

erotske price silovanje

Posle mi je rekla da ju je i to bolelo kao djavo. Ovu fantaziju mi je jos podkrepljivalo to sto sam se nalazila tako blizu tako opasnog kraja. Odlucio sam da joj ga ne vadim iz grla dok ne svrsim. Onda je Vlada legao na ledja a meni rekao da legnem preko njega. Usecala sam kao da mi neko cupa utrobu.

Next

Zeljno silovanje

erotske price silovanje

Preostala dvojica su mi držala noge. Rasirio mi je kolena jos vise i klececi se primakao mom dupetu. Prišao sam necujno i uhvatio za sise prislanjajuci nabrekli kurac na njenu guzu. Krenuli su da se smeju, naterali su me tako silovanu da svrsim. Odjednom uzimam svilenu maramu i vezem ti ruke da budes bespomocna i da te mogu muciti a da moras istrpeti…osim toga drugom maramom zavezem ti i oci da ne mozes videti i znati sta cu ti raditi a moras samo svojim culima osecati patiti se i poludjivati od bola slasti…. Dok mi je jedan od njih nabio 2 prsta u guzu,neko mi je gnjecio sise a jedan dirao stopala… i izgleda da ih je bilo cetcorica…sem amo nije bilo jos nekog sa strane… i onaj je svrsio u picku… a svrsila sam i ja jos jednom… onda su mi rekli da ne orvaram oci da ce da me odvezu. Dođi kod mene oko 23h — reče staloženo.

Next

Silovanje

erotske price silovanje

Moji i ja bili smo daleko od vatre i pucanja. Pozdravila sam se i upitah ih gde idu. Malo malo pa je krenuo i drugi i ubrzo je sva prica prestala i lagano je vecina njih krenula prema meni. Cim je zakljucala vrata za sobom prišao sam i pogledao kroz kljucaonicu. Samo sam ovaj put ja opet ubrzala da svrsi sto pre i da me popusti. Ni trenutka nisam pomislio da ga vadim. Srce mi je lupalo sve jace, krenula sam da se trzam na svaki zvuk iz okoline.

Next