Erotske price klinka. Stariji Covek 2019-02-11

Erotske price klinka Rating: 5,3/10 313 reviews

Jebanje matorki: strina Nada

erotske price klinka

Nadu si jebao celu noc…! U ormaru sam imao video kameru. Zgražavala sam se od te pomisli! Znas da sam ti rekla da bih volela da me ovaj momak jebe. Inače se ne upuštam u jebanje klinki, ali ova je bila drukčija. U jedan mah sam se zagrcnula, kao da mi je drašnuo krajnike. Mislim da sam svrsio u istom casu kada i taj balavac u nju. Na bol sam potpuno zaboravila, bol moje razvaljene pičkice nastao od silovitog nabijanja.

Next

Mala voli kurac

erotske price klinka

O onome sto smo uradili nismo nijednog trenutka pricali. Totalno me je izluđivala njena pojava i zaista me nije bilo briga što je mlađa…10…12…možda i više godina. Pojela sam i otisla u sobu. I sve tri nece da cuju za drugi kurac! Počeo je ubrzo pravi orgijaški meč! Odveo me je u štalu i jebao me prostački, gotovo celo posle-podne, tri ili četiri puta. Pokušala sam da ga eskiviram, a on mi je rekao da sve zna, i kad može ujak. A kada sam vas videla nisam mogla da odolim. To je tako trajalo kojih sat vremena.

Next

Tata

erotske price klinka

Kako je žario u mojoj utrobi. Oci su mi se zalijepile na kukuruzne dlacice medju njenim nogama, a ona je samo sa smijeskom zatvorila vrata. Ukus mladog pičića, miris oprane žene, raspomamio me je! Ne želim ga prevariti s nekim bezveze tipom, jer ga ne želim ostaviti, dobar je dečko, ali treba mi netko s pravom kurčinom da me izjebe kao drolju, molim te, izjebi me, želim to! U gradu, u školi bila sam od cura koje su bile najviše na udaru, što mi je imponovalo. Postala sam ovisna o seksu, željna da budem jebana non-stop, tako me je naučio moj ujak. Oni su bez objašnjena prestali da dolaze kod nas.

Next

Jebanje matorki: strina Nada

erotske price klinka

Imala sam ptrebu da ga jako stegnem iako znam da bi ga zabolelo. Brzo ih je skinula i odmah s njima je skinula i boxe. Verovatno je i on to primetio. Na njegovo nagovaranje tiho iskočih kroz prozor, polugola i pridružih se grupi. Momci su bili pripiti i očigledna raspoloženi za zabavu.

Next

jebanje klinke

erotske price klinka

Razlog je bio prelepi motel na koji sam naišao. Nije bilo lako jebati onesvjestenu zenu u ovom polzaju; sise su joj lupale o madrac, stalno se rusila, glavom zabijala u rub kreveta, ali kako sam jasno vidio svoju staru, smedju, naboranu kurcinu kako sevi mladi djecji picic, opet sam svrsio. Moj tata je dobar covjek i kako nemam mamu, morao se brinuti o meni, sto nije lako muskarcu koji ostane sa zenskim djetetom, a uz to posao i sve. Nisam se navlazila, ali mu nije smetalo, rekao je da me on napravio i da samnom moze raditi sto hoce. Trenje je bilo toliko snažno, da sam poželeo da vrisnem od sreće — moja mala imala je najtešnju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu! Da duso , odgovorio sam pokusavajuci joj vidjeti gacice.

Next

Seoska Drolja

erotske price klinka

Odmah sam se bacio na posao i počeo ju lizati. Totalno opijena okrecem glavu prema njemu dok nam se zamuceni pogledi spajaju. Činilo mi se da u usnoj šupljini imam konjski ud! Moram da se vratim kod ujne, brinuce se! Bradavice su joj prekrasno provirivale, kako bi ih bilo lijepo staviti u usta! Da li ću imati snagu, a i želju da ga sledeći put odbijem? Strasno smo nastavili da se ljubimo dok sam mu drkala kurac, ubrzavajući ritam. Ponovno je zajecala kada ju je mlaz poceo puniti. Uzeo sam torbe sa motora i uselio se u bungalov.


Next

Stariji Covek

erotske price klinka

Kada su nam se jezici dodirnuli bila sam spremna da mu se predam sva i da moze da mi uradi sve ono sto mu padne napamet. Te sam noci drkao gotovo do jutra, zamisljajuci kako joj s prstom micem gacice u stranu i jebem, jebem, jebem tu usku pickicu. Kako sam usao, ugledao sam Antoniju s hlacicama i gacama oko kljena kako sjeda na skoljku. Najuža pička u kojoj sam ikada bio! Pogledala sam se u ogledalo i zapitala se šta ja to radim? Pripremao sam se za taj dolazak kao da mi dolazi ne znam ni ja ko. Bila je baš onakva kakvom sam ju zamišljao. Sručio sam se znojav pored nje na krevetu. Kako je samo Sofija ječala! Moja žena je bila na poslu.

Next

ispoveste jedne klinke od 14 godina

erotske price klinka

Zajauren kao vepar, šišteći, stenjući sve žustrije, zakucavao je svoju seljačku kurčinu u moju vaginu, u utrobu, žareći i paleći je. Sutradan kad sam dosla iz skole je sjedio za stolom i cekao me. Zarila je nokte u moja leđa. Tu noc sam sam dugo ostala budna razmisljajuci o njemu, njegovom kurcu, o onome sta sam osecala. Cijelu picu sam joj izlizao. Nešto kasnije su me natrćili i redom jebali u dupe. Mada sam pocela da primecujem da me Deni nekako sve duze posmatra, da ne kazem odmerava, pogotovu kada sam malo izazovnije obucena, sto mi je davalo kakvu takvu nadu.


Next

Tata

erotske price klinka

Bilo je očigledno svima da sam devojka koja ne šljivi ama baš nikoga. Proslo je dosta vremena od tada. Nisam verovao svojim ocima da mi rodjena strina sisa kurac! Narednog dana, nisam cekala uobicajeno vreme kada se vidjamo, krenula sam malo ranije u jednoj od mojih haljinica. Od onda pa nadalje svaki put kada bi prespavala kod Branke uvlacila se u moji krevet nakon sto joj je prijateljica zaspala. Napunio je moju guzu toplom spermom i kad je izvukao kurac oko čmara se slivalo njegovo gusto mleko.

Next